Potrebujete nalepke za avto?

Naša posebna ponudba: avto nalepka z izrezom po konturi + prenosno folijo že od 20€/m2!


Nalepke za avto so eden izmed najbolj učinkovitih načinov, kako pritegniti pozornost na vaše podjetje oz. izdelek. Kamorkoli se boste peljali s službenim avtom, bodo ljudje videli vaš slogan, ime podjetje, po možnosti kontaktno številko. 

Ko bo nalepka enkrat natisnjena in prilepljena na avto, lahko nanjo pozabite – vse, kar morate storiti, je, da se kot običajno vozite po svojih opravkih, in nalepka bo oglaševala za vas.

Pri Magma Media se dobro zavedamo pomembnosti in uporabnosti takšne vrste oglaševanja, ki je vedno na poti, in tako poleg vseh drugih raznovrstnih tiskovin izdelujemo tudi avto nalepke – in to takšne, ki zdržijo zares dolgo in so kvalitetne. Obstajata dve vrsti najpogosteje uporabljenih nalepk, in sicer: papirnate nalepke in PVC nalepke.

Papirnate nalepke so zelo kratkotrajne narave, saj niso odporne na vlago in na druge vremenske vplive; PVC nalepke so po drugi strani vodoodporne in lahko preživijo celo več kot petnajst let. Za dodatno zaščito vam ponujamo tudi možnost laminacije nalepk, kar bo še dodatno podaljšalo njihovo obstojnost.

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Kakšne nalepke tiskamo pri Magma Media?

Obstaja toliko različnih vrst nalepk, kolikor je vaših idej. Za vas tiskamo reklamne nalepke za vozila, magnetne nalepke, stenske nalepke, talne nalepke, 3D nalepke poljubnih dimenzij, oblik ter barv; opravljamo tudi izrez nalepk za steklo, steno, avtomobile, ipd. Naše nalepke lahko lepite različne površine, tudi na les in plastiko.

Kdo pripravi grafično oblikovanje nalepke?

Če imate grafično podobo že pripravljeno, jo lahko nemudoma natisnemo: če pa je nimate, nudimo tudi storitev svetovanja in oblikovanja grafične podobe za tiskovine, tudi nalepke. 

NALEPKE ZA AVTO – UGODEN IN KAKOVOSTEN TISK AVTO NALEPK

Nalepke za avto bodo poskrbele, da vas bo vaše podjetje in logotip predstavljalo povsod, kjer se boste vozili in parkirali. Pri oblikovanju avto grafike lahko sledimo barvam vašega podjetja, dodamo ime in logotip; lahko pa naredimo tudi še en korak naprej in dodamo poljubne motive.

Tiskamo tudi SAMOLEPILNE ETIKETE

Pri Magma Media opravljamo tudi tiskanje najrazličnejših samolepilnih etiket; tiskamo etikete za prehrambene oz. živilske izdelke, vinske etikete oz. etikete za steklenice, etikete za kozmetiko, etikete za embalažo oz. pakiranje, varnostne oz. opozorilne etikete, reklamne etikete, …

 

Pri naročilu lahko izbirate med pestro izbiro materialov za tiskanje: na voljo imate premazne, strukturirane, sintetične in prozorne materiale. 

 

Izberete lahko tudi obliko: nudimo pravokotne, kvadratne, okrogle in ovalne oblike etiket, če pa si tega želite, se lahko dogovorimo tudi za tisk etikete poljubne oblike. 

Na voljo imamo tako etikete, ki so primerne za strojno etiketiranje, kot tudi takšne, ki so primerne za ročno.

Vas zanima cena za tisk nalepk ali etiket? 

Na voljo imate našo posebno ponudbo: avto nalepka z izrezom po konturi + prenosno folijo je lahko vaša že od 20€/m2.

Izdelava nalepk pri nas je hitra, ugodna in učinkovita!

Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24-ih urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.