Play Video

Digitalno tiskanje za hitro dostopne promocijske materiale

Potrebujete zloženke? vizitke?  letake?  nalepke?  kataloge? posterje? majice?  etikete?  plakate?  transparente?

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Ponujamo vam kakovosten digitalni tisk po ugodni ceni

Vaš uspeh je odvisen od prepoznavnosti, in prepoznavnost je odvisna od informacij, ki jih dajete v svet. Vaši promocijski materiali predstavljajo kanal, preko katerega bodo potencialne stranke spoznale vaš izdelek, zgodbo za njim in storitev. Pomembno je, da so vaše promocijske vsebine jasne, profesionalne, vsebujejo vse ključne elemente in podatke, in predstavljajo jasno podobo vašega podjetja. 

Vaš uspeh je odvisen od kvalitetne promocije, ki bo ustvarila koherentno in zanesljivo javno podobo.

Če si želite povečati svojo prepoznavnost, je pomembno, da ustvarite kvalitetne promocijske vsebine. Za vas lahko oblikujemo in natisnemo letake, etikete, kataloge, in vizitke, pa tudi večje materiale za učinkovito zunanje oglaševanje, kot so transparenti in jumbo plakati. Za vas lahko opravimo tudi tisk posterjev, tisk na pleksi steklo, pa tudi tisk nalepk. Če potrebujete kakovosten tisk za poslovna darila, smo prav tako  na voljo. 

Tukaj smo, da prisluhnemo vašim željam in jih pretvorimo v otipljive izdelke.

Pri Magma Media se zavedamo, da je vsaka poslovna zgodba drugačna, in vsak izdelek nosi drugačno sporočilo in potrebe. Tukaj smo, da prisluhnemo vaši viziji in jo pomagamo pretvoriti v privlačne in visoko kakovostne vsebine, ki bodo pomagale oblikovati vašo javno podobo.

 

Izberite tisk v skladu s svojimi željami

Kvaliteten digitalni tisk prejmete HITRO

po izjemno ugodni ceni.

Predani smo hitrosti: če se odločite za hitro tiskanje in dostavo v 24-ih urah, imate lahko svoje izdelke v roki v manj kot enem dnevu! Ta možnost, ki jo omogoča digitalno tiskanje, je še posebej primerna za manjše naklade tiskovin, ki jih potrebujete v hitrem roku: če se npr. pripravljate na dogodek in potrebujete novo zalogo letakov in vizitk. Kljub hitrosti je kakovost tiska še vedno vrhunska, po želji pa lahko tiskovinam dodamo tudi posebne učinke. V primeru hitrega tiskanja in dostave v manj kot 24-ih urah si pridržujemo pravico do ustrezne spremembe cen.

Izberite tisk v skladu s svojimi željami

Ponujamo vam raznovrsten izbor možnosti, med katerimi lahko izbirate. Vsak element končnih tiskovin bo oblikovan v skladu z vašimi navodili. Izbirate lahko med črno-belim ali barvnim enostranskim ali dvostranskim digitalnim tiskom, gramaturo papirja ter različnimi dimenzijami.

Smo prilagodljivi: za vas lahko tiskamo tudi na karton, les, aluminij, plastiko, pleksi steklo, avtomobile, majice in še več.

Pri večjih količinah nudimo popust.

Za natančnejšo ceno izvedbe digitalnega tiska pošljite povpraševanje in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili z ugodno ponudbo. Na naši spletni strani oddajte obrazec za povpraševanje in dogovorili se bomo za sodelovanje.

TRANSPARENTI - IZDELAVA ŽE ZA 10€/M2

*Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

V mesecu decembru do 50% POPUSTA

V mesecu decembru imamo posebno akcijo in sicer nudimo do 50% popust na digitalni tisk.Te akcije enostavno ne smete zamuditi! Pišite nam in si zagotovite svojo ponudbo!

DIGITALNI TISK

Če se odločite za hitro tiskanje in dostavo v 24-ih urah, imate lahko svoje izdelke v roki v manj kot enem dnevu! Ta možnost, omogoča digitalno tiskanje. Primerna je za manjše naklade tiskovin, ki jih potrebujete v hitrem roku: če se npr. pripravljate na dogodek in potrebujete novo zalogo letakov in vizitk. Kljub hitrosti je kakovost tiska še vedno vrhunska, po želji pa lahko tiskovinam dodamo tudi posebne učinke.

OFFSET TISK

V primeru, da potrebujete večjo naklado promocijskih materialov, vam priporočamo našo storitev offset tiskanja. Z njo lahko hitro, kakovostno in ugodno natisnemo večjo količino koledarjev za darila, vizitk, zloženk, brošur, letakov in drugih tiskovin. Offset tisk je prav tako primeren za tiskanje na druge materiale, kot so npr. les, karton in plastika.

UCJV300-Series-

XXL TISK

Velikost ni ovira: za vas lahko natisnemo najrazličnejše materiale v velikem formatu, kot so npr. jumbo panoji in transparenti. Tudi raznolikost materiala nas ne ustavi: lahko vam natisnemo nalepke za vozila, lahko pa opravimo tudi tisk na forex, aluminij, ali pleksi steklo.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.