Potrebujete vabila?

Poslovna pot ni pot, po kateri lahko stopate sami: prav tako kot sama poslovna ideja je pomembno tudi, da ob vas stoji ekipa, na katero se lahko zanesete, da je vaš telefonski imenik poln koristnih kontaktov, na katere se lahko zanesete, da je vaša znamka med ljudmi prepoznavna. 

 

Organizacija dogodkov je odličen način za mreženje, navezovanje koristnih stikov in spoznavanje novih strank. 

 

Za vas lahko natisnemo vabila za najrazličnejše dogodke in prireditve; promocijske ali družabne narave. 

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

 

Naša ekipa lahko za vas oblikuje in natisne cenovno ugodna in privlačna vabila!

Naša ponudba se razteza precej dlje od preprostega tiskanja vabil; za vas lahko vabila tudi oblikujemo. Vi nam poveste, za kakšen tip dogodka gre, koga bi radi povabili, naša ekipa strokovnjakov pa lahko na podlagi tega oblikuje privlačen in jedrnat slog vabil, ki bodo pritegnila pozornost. 

Kakšna so uspešna vabila?

Vabila so takšne vrste vsebina, ki je na prvi pogled videti preprosta, pa vendar temu ni tako. Vsakdo lahko napiše vabilo, vendar to še ne pomeni, da bo vabilo tudi naletelo na uspeh; če si na svojem dogodku želite zagotoviti visoko udeležbo, je pomembno, da vabilo pritegne pozornost, da predstavi vizijo dogodka kot prireditve, ki je pomembna, zanimiva, prestižna, elegantna – odvisno od tega, kakšen dogodek načrtujete. 

Če bi radi pritegnili goste, potencialne partnerje in stranke, je pomembno, da vaše vabilo pričara privlačen vtis. V današnjem hitrem toku življenja smo vsak trenutek soočeni z ogromnimi količinami novih informacij; če vabite ljudi na dogodek, ki se bo pripetil čez en teden, dva, ali celo več, se bo vmes zgodilo ogromno stvari, ki lahko zamotijo vaše potencialne goste. 

 

Danes je zelo preprosto pozabiti načrte in ustvariti nove, zato je pomembno, da že v prvem trenutku pritegnete pozornost svojih gostov in jih prepričate, da je vaša prireditev vredna obiska. V tem primeru bodo vabilo shranili, ga pritrdili na hladilnik, si ga vsidrali v spomin, morda celo povabili prijatelje ali službene kolege – in obstaja veliko večja možnost, da bo vaš dogodek uspešen in bo vodil k novim poslovnim partnerstvom in poznanstvom. 

Vabila naj bodo estetska in jedrnata

Dobro in učinkovito vabilo bo jasno posredovalo najbolj koristne informacije; kje se bo dogodek pripetil; kdaj se bo dogodek pripetil; kdo ga prireja; kateri znani gostje bodo udeleženi; kakšen je namen dogodka; kdo so sponzorji; vaš logotip in vse ostale pomembne podatke, za katere si želite, da jih vaša publika izve. 

 

Pomembno je, da vabila niso natlačena: niti s podatki niti z grafično podobo. Ozadje in napisi naj bodo kontrastni; črke naj bodo dobro vidne. Izogibajte se preveč starinskim ali neberljivim fontom, ki otežkočajo branje. 

 

Pri Magma Media se zavedamo, da je uspešno oglaševanje odvisno tako od vsebine kot tudi grafične podobe, in z veseljem vam bomo svetovali pri vsebini in za vas oblikovali estetsko privlačno grafično podobo vabil. Naša vabila niso generična: naša ekipa bo prisluhnila vašim željam in potrebam in na podlagi svojega strokovnega znanja pretvorila v najboljšo možno izvedbo. 

Digitalni ali offset tisk? 

Če se vam mudi in potrebujete manjšo naklado vabil ali drugih tiskovin, vam priporočamo digitalno tiskanje, ki omogoča hitre rezultate. Če potrebujete večjo naklado, vam priporočamo offset tiskanje, ki omogoča tiskanje večjih količin. 

Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.