Pri nas si lahko izdelate nalepke.

AVTO NALEPKA, IZREZ PO KONTURI, PRENOSNA FOLIJA ŽE OD 20€/m2

Nudimo vam tisk nalepk za različne namene, tiskamo reklamne nalepke za vozila, magnetne nalepke, stenske nalepke, talne nalepke, 3d nalepke poljubnih dimenzij, oblik ter barv, kot tudi izrez nalepk za steklo, steno, avtomobile, ipd. 

Najpogosteje uporabljeni vrsti sta:

* Papirnate nalepke: niso odporne na vodo in vremske vplive
* PVC nalepke: odporne na vodo in vremenske vplive, obstojnost do 15 let in več

Poleg tiska nalepk vam nudimo dodatno zaščito oz. laminacijo nalepk kar še podaljša njihovo obstojnost za nekaj let.

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Izdelujemo torej nalepke po naročilu, kjer lahko sami pripravite grafiko oz. oblikovanje, lahko pa to za vas storimo mi.

Nalepke imajo veliko možnosti uporabe, pri čemer se jih lahko lepi na pohištvo, knjige, vozila, metalne, lesene, plastične površine, stene, ipd.

NALEPKE ZA AVTO – TISK AVTO NALEPK

Avto grafika je prava priložnost, da si zagotovite unikatno grafiko na vašem osebnem ali za promocijo lastne dejavnosti na komercialnih vozilih. Izstopajte in polepšajte svoje vozilo, tako da naredite dober vtis.  Z avto grafiko boste vidni širši ciljni publiki, kar pomeni, da je glede na vidnost in učinek to ena izmed možnosti najugodnejšega oglaševanja.

Vaše vozilo oblečemo v logotip in barve vašega podjetja, lahko pa vam oblikujemo motiv po vaši želji. Nudimo vam tisk avto nalepk, ki vam bodo omogočile večjo prepoznavnost po ugodni ceni. 

Naš tisk avto nalepk je ugoden in kvaliteten. Nudimo tisk na PVC folije in tudi laminacijo s katero dosežemo še večjo zaščito pred zunanjimi vplivi.

ETIKETE – TISK ETIKET

Tiskamo samolepilne etikete pri čemer nudimo veliko izbiro materialov za tisk od premaznih, strukturiranih, sintetičnih do prozornih materialov. Za dodatno zaščito vam na željo etikete tudi lakiramo ali plastificiramo. Tiskamo pravokotne, kvadratne, okrogle in ovalne oblike etiket oz. oblike po vaši želji. Nudimo etikete, ki so primerne za strojno in ročno etiketiranje. Namen uporabe etiket je zelo širok, najpogosteje se uporabljajo kot vinske etikete oz. etikete za steklenice, etikete za prehrambene oz. živilske izdelke, etikete za kozmetiko, etikete za embalažo, pakiranje, varnostne oz. opozorilne etikete, promocijske etikete…
Vas zanima cena za tisk nalepk ali etiket? Pošljite nam povpraševanje in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času z ugodno ponudbo! Prepričajte se sami!

Izdelava nalepk pri nas je hitra, ugodna in učinkovita!

Opomba: Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.