Megaboardi in gigaboardi - vaša priložnost za oglas ob avtocesti

Če imate dober produkt, za katerim lahko ponosno stojite, ste zagotovo opravili veliko trdega dela, da ste dospeli do te točke. Vaša poslovna ideja je kombinacija dolgih ur dela, preizkušanja, testiranja, načrtovanja. Z njo se počutite povezani in svoj produkt poznate do zadnjih malenkosti – težava je le v tem, da ga drugi ne poznajo tako dobro kot vi.

Kako poskrbeti, da bodo ljudje poznali vaš izdelek in vedeli, kaj ga dela posebnega, pomembnega, kvalitetnega, vrednega investicije? Vsak, še tako dober izdelek, je more preživeti v poslovnem svetu in doseči uspeha brez vzpostavljene prepoznavosti. 

Giga panoji in mega panoji so že leta priljubljen način oglaševanja, ki se ga poslužujejo mnoga uspešna podjetja. Zaradi svojega velikega formata so dobro vidni in opazni v različnih situacijah. Postavljeni na strateških točkah, ki jih vsak dan prečka ogromno število ljudi, ki hitijo po svojih opravkih ali pa med dnevno vožnjo iz službe in nazaj. Giga panoji v velikosti 16x5m ali 15x5m in mega panoji v velikosti 12x4m predstavljajo vidno oznako ob avtocesti, ki je ni mogoče spregledati.

Kaj dela giga in mega panoje učinkovite?

Giga panoji in mega panoji se razlikujejo od drugih oblik oglaševanja v tem, da lahko z njimi pritegnete pozornost prav vsakogar, ki se pelje mimo. Lokacija je pri tem ključna, in strateško postavljeni giga ali mega panoji s privlačno vsebino in jedrnatim sporočilom lahko skokovito spodbudijo vašo prepoznavnost, doseg in prodajo.

Giga in mega panoji za večjo prepoznavnost

Postaviti giga in mega panoje seveda še ni dovolj – za njihov uspeh je pomembno, da za panoji stoji jasno sporočilo, ki bo pritegnilo pozornost mimoidočih. Učinkovitost oglasa na giga in mega panojih je odvisna od dobro zastavljene marketinške kampanje, ki stoji za vašim produktom, kvalitete grafične podobe, kvalitetnega tiska panojev, predvsem pa tudi od lokacije. 

Morda imate v glavi že okvirno idejo, kako naj bi vaši panoji izgledali, morda pa tudi ne. To ni težava, zato smo tukaj mi – da vam pomagamo predstaviti vašo vizijo tudi drugim, tako jasno kot je v vaši glavi. Vaš produkt je lahko uspešen le, če ga ljudje poznajo, in mi vam ga lahko pomagamo predstaviti na način, ki privzdigne vašo vizijo v najbolj jasni, čisti in relevantni luči. Naša ekipa vas bo varno vodila skozi celoten proces; nudimo vse od tiska do zakupa in same postavitve na izbranih lokacijah.

Vaš oglas na vrhunski lokaciji

Teorija je nekaj, vendar je praksa tista, ki nam nudi otipljivo predstavo. Če vas zanima, kako bi bil vaš oglas videti v resničnem življenju in kje vse bi lahko bil postavljen, si lahko ogledate galerijo z lokacijami na avtocestah in izvozih na Dolenjskem, v Trebnjem, Škocjanu, Krškem in Brežicah. Lahko pa vam mega ali giga pano postavimo na lokaciji po vaši želji. Odlikuje nas hitra in efektivna postavitev. Sporočite nam svojo željo glede lokacije in pripravili vam bomo ponudbo.

Oglejte si slike, da si boste bolje predstavljali kako izgledajo naši plakati ob avtocestah.

Za kaj vse se uporabljajo mega in giga panoji?

Giga panoji in mega panoji se večinoma namenjeni oglaševanju izdelkov, storitev ali dogodkov, vendar jih zlahka lahko uporabite tudi kot usmerjevalne table; če je lokacija vašega podjetja oz. trgovine v bližini, lahko giga pano hkrati služi kot oglas in kažipot. Če npr. ponujate turistične storitve ali pa kulinarične poslastice, vas lahko ljudje med vožnjo opazijo in spontano zavijejo na kosilo, če ravno iščejo primerno lokacijo za poživitev.

Za preprost in hiter najem mega in giga panojev nam pošljite povpraševanje brez obveznosti, in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja!

Pošljite nam povpraševanje!

Sodelujemo z
uspešnimi podjetji.

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

Hvala za povpraševanje!

Zahvaljujemo se Vam za izkazano zaupanje.

Kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Magma (1)-01-01