Za vas opravimo tisk na majice.

Bi radi naročili majice z logotipi in promocijskimi sporočili za svojo ekipo?

Potrebujete majice z določenim sloganom za svoj team building? 

Za prostovoljce na svojem dogodku? 

Pri Magma Media smo prilagodljivi, in ustrežemo različnim potrebam svojih strank. Majice z napisi so eden izmed najboljših načinov, da vaše podjetje, slogan, izdelek, zavzame živo podobo. Če bodo ljudje spoznali prijazne, vljudne in informativne člane vaše ekipe, ki bodo nosili vaše majice, bodo lahko povezali ime vašega podjetja in z ljudmi, ki stojijo za njim: ki izdelujejo vaše izdelke, skrbijo za administracijo in pomoč strankam, ki predstavljajo človeški faktor. 

Oseben pristop je vedno plus v vsaki dejavnosti, in majice s promocijskimi sporočili bodo vaši ekipi pomagale doseči naslednjo stopnjo profesionalnega in zanesljivega videza, ki bo vodil k večji prepoznavnosti vaše znamke. 

 

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Imamo večletne izkušnje in brez zadržkov nam lahko zaupate. Smo med najhitrejšimi in najbolj ugodnimi ponudniki na trgu. Tiskanje na majice opravimo hitro in ugodno. Poleg tiska vam nudimo tudi vezenje na majice. Vzorci vezenja so lepi, prepoznavni in estetsko privlačni.

Majice so odlično darilo za team building!

Ne le, da bodo majice dodale profesionalen občutek, ampak lahko v vaši ekipi spodbudijo tudi občutek pripadnosti. Kaj točno bo na njih, lahko tudi izberete v skupini: tako boste prepričani, da bodo majice odsevale duh ekipe.

Majice lahko postanejo tudi promocijski material al nagrada

Vsi imajo radi lepo majico, ki se lahko uporabi za tek, športno aktivnost, potep po mestu ali naravi. Majice s promocijskimi materiali lahko postanejo nagrade, če organizirate nagradno igro za promocijo svoje znamke. Njihova prednost je, da so uporabne: tako člani vaše ekipa kot tudi tisti, ki jim boste majice podarili, jih bodo, sploh če bodo estetske in privlačne, verjetno nosili tudi v svojem prostem času. To pomeni zastonj promocijo: ko bodo člani vaše ekipe na avtobusu, v trgovini s sladoledom ali med tekom, bosta vaš logotip in znamka tako dobila atraktiven in oseben izraz. 

Da bodo ljudje z veseljem nosili vaše majice tudi v prostem času, pa je pomembno, da so kvalitetne, izdelane iz prijetnega in lahkega, koži prijaznega materiala, in imajo kvaliteten in estetski tisk. 

Kaj vse vključiti na promocijske majice?

 

Da bo promocija uspešna, se splača vključiti:

 

  • ime vašega podjetja ali organizacije in logotip;
  • dodaten identifikacijski unikaten ali humorni element: slogan, moto organizacije ali zabaven tekst. Bolj zabaven in zanimiv bo potisk, bolj se bodo majice ljudem vtisnile v spomin. 

Majice so lahko spomin na unikatno priložnost

Imate prijatelja ali prijateljico, ki se bo kmalu poročil/-a? Dekliščina ali fantovščina bo le težko popolna brez zabavnih majic, ki vam bodo za vedno ostale v spomin na ta unikatni dogodek! Pri Magma Media tiskamo smešne, zabavne in unikatne majice iz najboljših materialov. Če imate osnovno idejo, vam jo lahko pomagamo nadgraditi, dokler ne postane resničnost!

Majice kot darilo za rojstni dan

Rojstnodnevne majice so sploh zabavne! Če si želite potiskano majico za rojstnodnevno darilo, pobrskajte po spominu. Kaj odlikuje osebo, ki bo prejela majico? Ima rada vlake, starinske ure, torte, bananin kruh, badminton? Katere televizijske šove rada spremlja? Vključite šalo ali referenco. Majica je mišljena, da bo razveselila nekoga, ki vam je blizu, in to darilo je priložnost, da tej osebi pokažete, kako dobro jo poznate.

Vas zanima cena za tisk na majice?

Cena je odvisna od več dejavnikov: velikosti potiska, načina tiska, itd). Izpolnite spodnji obrazec za povpraševanje in poslali vam bomo brezplačno informativno ponudbo brez obveznosti. 

Izberete lahko: 

  • barvo:

enobarvni tisk na majice

večbarvni tisk na majice

Nudimo tudi visoko estetsko vezenje na majice, za vse tiste, ki si želijo še dodaten učinek. 

  • model

Izbirate lahko med ženskimi, moškimi in otroškimi modeli najrazličnejših barv, velikosti in gramatur.

  • lokacijo

Kam želite, da vam dostavimo izdelane majice? Ponujamo možnost dostave na vaš izbrani naslov. 

Za večje količine imamo na voljo posebno akcijo: 100 kosov majic, potiskanih z barvnim enostranskim tiskom, po ceni 4,5€/kos + DDV.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.