Jumbo panoji – bi radi videli svoj produkt na billboardu?

Mimo njih se vozimo vsak dan – ogromni reklamni panoji velikih razsežnosti, ki jim pravijo tudi jumbo panoji oz. s tujko billboardi. Najboljši z malo besedami in jedrnato vsebino prenesejo kristalno jasno sporočilo. Malo besed lahko pove več, in v kombinaciji s privlačnim slikovnim materialom se lahko prav vaš jumbo plakat vtisne mimoidočim v spomin, jih pritegne k nakupu vaših izdelkov ali storitev.

NAJBOLJŠE LOKACIJE

Oglejte si slike, da si boste bolje predstavljali kako izgledajo naši jumbo plakati.

SEZNAM VSEH
LOKACIJ

Jumbo panoji nas spremljajo na vsaki vaši poti

Običajno so jumbo panoji, reklamni panoji oz. billboardi postavljeni v center, tam, kjer se vsak dan premika ogromna masa ljudi, ki hiteč po svojih opravkih: ob avtocestah, vpadnicah, mestih potujemo vsak dan. Jumbo panoji so na voljo v različnih velikosti, na mnogo lokacijah, posejanih po celotni Sloveniji. Razširjenost naše mreže panojev je velika prednost za vas, saj vam bo omogočilo menjavanje oglasov: če določen oglas vidite vsako jutro in večer, se boste nanj sčasoma tako navadili, da ga sploh ne boste opazili. Zato je pomembno, da jumbo lokacije menjate, in tako poskrbite, da bodo vedno znova dosegli novo občinstvo.


Izbirate lahko med:
1. Billboardi (jumbo panoji in reklamni panoji) v velikosti 400x300cm in 504x238cm
2. Mobilnimi jumbo panoji v velikosti 400x300cm

Jumbo plakati za jumbo učinek!

Vaš produkt ima potencial, tega se dobro zavedate. Pa vendar ves potencial, trdo delo in razvijanje ne pomaga prav nič, če se ljudje tega ne zavedajo. Kar potrebujete je prepoznavnost: ljudi, ki bodo prepoznavali vaš logo in slogan in ga povezovali s kvalitetno in zanesljivo storitvijo. Potrebujete celostno zastavljeno marketinško kampanjo, ki bo vaše podjetje postavila na zemljevid tistih akterjev, ki jih je treba poznati. In vse to predstavite na jumbo panoju.

Zakaj se jumbo plakati splačajo?

Obstaja kopica razlogov, zakaj so jumbo panoji tako priljubljena oblika oglaševanja. Jumbo panoji so lahko postavljeni na lokacije, kjer v okolici ni mogoče zaznati drugih reklamnih sporočil, in tako pritegnejo velik delež pozornosti. Jumbo panoji vam omogočajo, da vaš produkt postane predmet pozornosti vseh tistih ljudi, ki čakajo v kolonah. Jumbo plakati so postavljeni na lokacije, ki jih na dnevni ravni prečka ogromno število ljudi – in vsak izmed njih vidi vaš oglas, v katerem lahko razbere najbolj vitalne informacije o vašem produktu. 

Jumbo panoji so priljubljena oblika oglaševanja, ki se je uspešna podjetja poslužujejo že desetletja – in nič vas ne ovira, da ne stopite po njihovih stopinjah, in uporabite koristne nasvete in znanje, zbrano s strani strokovnjakov. Jumbo plakati vam lahko omogočijo, da dosežete tudi tiste dele populacije, ki bi jih sicer le težko – tiste, ki ne marajo uporabljati družabnih omrežij, ki jih časopisi ne zanimajo, ki ne gledajo televizije ali poslušajo radia.

 

Jumbo panoji so oblika oglaševanja, ki bode v oči, ki pritegne pozornost, ki se ji je nemogoče izogniti, če se peljete mimo – vse, kar potrebujete, je dobro premišljena vsebina, in vaše podjetje bo na poti do povečane prepoznavnosti ter posledično do večje prodaje.

Vas zanima cena vašega jumbo panoja?

Priljubljena in cenovno ugodna možnost je dolgoročno oglaševanje po pogodbi, z mesečno menjavo lokacije jumbo plakatov. Tako si lahko zagotovite, da bodo vaši jumbo plakati vsak mesec vidni drugemu občinstvu.

 

Ponujamo vam jumbo panoje različnih velikosti: 600x300cm, 400x300cm ali 504x238cm. Izbirate lahko med kar 160 lokacijami jumbo plakatov, postavljenih v mestnih vpadnicah in ter  lokalnih ter regionalnih središčih po Dolenjski, Posavju in Beli Krajini.

In kakšna je cena?

Cena za najem posameznega jumbo panoja je odvisna tako od časa oglaševanja kot tudi celotnega števila panojev. 

 

V našem ceniku si lahko preberete cene za najem za različna časovna obdobja: za 2 tedna, 1 mesec, 3 mesece ali celo leto. 

 

Imejte v mislih, da vam najem jumbo panoja za 3 mesece prinese 10% popust na pano, pri najemu za 12 mesecev pa dobite kar 20% popust.

MAGMA CENIK
JUMBO PANOJEV

Pošljite nam povpraševanje in prejmite informativno ponudbo, naj se vaš posel poveča sedaj!

Sodelujemo z
uspešnimi podjetji.

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Pri podjetju Magma Media vam nudimo ugoden najem jumbo panoja na veliko različnih lokacijah po Sloveniji, kar vam bo omogočilo, da boste svoje oglase menjavali. To je zelo priporočljivo, da oglasi ne postanejo ”nevidni”. Priporočamo vam pogodbeno dolgoročno oglaševanje z mesečno menjavo plakatov vsak mesec nov plakat na novi lokaciji. Na voljo so vam jumbo panoji različnih velikosti in sicer v 600x300cm, 400x300cm ali 504x238cm dimenziji postavljeni v mestnih vpadnicah in v lokalnih ter regionalnih središčih. Ponujamo čez 160 lokacij jumbo plakatov po Dolenjski, Posavju in Beli Krajini.

In kakšna je cena?

Jumbo panoji pri nas so ugodni. Na spletni strani Magma Media oddajte povpraševanje in si zagotovite ugodno ponudbo za jumbo plakat. Cena za najem jumbo panoja je odvisna od časa oglaševanja in števila panojev na različnih mestih oglaševanja. Na spletni strani najdete cenik jumbo panoji za najem za različna časovna obdobja in sicer za 2 tedna, 1 mesec, 3 mesece ali celo leto. Najem jumbo panoja za 3 mesece vam prinese 10% popust na pano, pri najemu za 12 mesecev pa dobite 20% popust.

V kolikor vas zanimajo naši jumbo plakati, nam pošljite povpraševanje in vam bomo z veseljem odgovorili.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

Hvala za povpraševanje!

Zahvaljujemo se Vam za izkazano zaupanje.

Kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Magma (1)-01-01