Potrebujete zloženke?

Ob naročilu najmanj 300 kosov lahko za vas natisnemo zloženke že po izjemni ceni 0,29€/kom!

Zloženka je zbirka najboljših lastnosti vašega produkta ali storitve; pogosto predstavlja prvi stik med potencialnimi strankami in podjetjem, zato je pomembno, da so v njej na jedrnat in konkreten način zbrani vsi pomembni podatki.

Privlačna zloženka, ki uspe na jasen način predstaviti vaše podjetje in izdelek, lahko za kupca pomeni tisti ključen dejavnik, na podlagi katerega sprejme odločitev o nakupu.

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Katere elemente vsebuje dobra zloženka?

 

Zloženka mora biti privlačna, pa tudi informativna. Še preden se lotite razmišljanja o grafični podobi, dobro razmislite o vsebini. Kaj vse bi radi, da vaša zloženka posreduje potencialni stranki v smislu informacij? 

 

Informativna zloženka vsebuje vse pomembne osnovne podatke o vašem podjetju oz organizaciji, kot so npr. tip vaše dejavnosti in kontaktni podatki. Ključnega pomena je, da opišete svoj izdelek oz. storitev na jasen način in pri tem poudarite njegove največje prednosti in originalnost. Če imate na področju dolgoletne izkušnje,se to splača omeniti tudi to. 

 

Ključnega pomena je, da zloženka ne daje vtisa natlačenosti s podatki – izogibajte se dolgim opisom, kjer to ni potrebno. Bodite jasni v svojem pisanju  in pustite, da kvaliteta vašega izdelka govori sama zase. Pri Magma Media vam bo naša ekipa z veseljem svetovala tako pri vsebinski zasnovi letakov kot tudi kasnejšem oblikovanju grafične podobe ter izbiri materiala.

Tiskanje zloženk z digitalnim in offset tiskanjem

Glede na to, ali potrebujete večjo ali manjšo naklado zloženk, bomo tiskanje opravili bodi s tehniko digitalnega tiskanja bodisi s tehniko offset tiskanja. Ponujamo cenovno ugodno tiskanje tudi pri manjših nakladah.

Vas zanima cena za tisk zloženk?

Preverite našo ugodno ponudbo za tiskanje zloženk že za 0,29€/kom ob naročilu najmanj 300 kosov. Pošljite nam povpraševanje še danes in prejmite informativno ponudbo brez obveznosti!

Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.