Potrebujete letake za svoje podjetje?

Nudimo tisk letakov že za 0,21€+ddv/kos. Pri nas tisk oz. izdelava letakov stane le 0,21€+ddv/kom v 24h ob naročilu najmanj 300 kosov!

Letaki so eden izmed najbolj učinkovitih načinov, da potencialne kupce opozorite na svoje podjetje, izdelek ali storitev. Priročni in estetski vsebujejo vse ključne informacije, ki jih potencialna stranka potrebuje, da spozna vaš izdelek. Letaki se na različnih dogodkih lahko razdelijo dokaj hitro, in prav lahko se zgodi, da boste hitro potrebovali novo zalogo. Kaj storiti, če imate čez dva dni prireditev, pri roki pa nimate dovoljšnje zaloge letakov? 

Na srečo smo tukaj mi. V Magma Media razumemo, kako pomembno je v oglaševanju delati hitro, in leta izkušenj so nas pripravila na prilagajanje najrazličnejšim situacijam, ki se lahko pripetijo. 

Če potrebujete hitro tiskanje v manj kot 24-ih urah, vam to lahko zagotovimo. 

Tehnika digitalnega tiskanja nam omogoča hitro tiskanje visokokakovostnih letakov, ki bodo uspešno predstavljali vaše podjetje. Naročilo lahko oddate še danes, in vaši letaki bodo pripravljeni v manj kot 24-ih urah!

AKCIJA

Cena za 500 LETAKOV ali FLYERJEV, formata A5, enostranski tisk
49€ + DDV

AKCIJA

Cena za 1.000 LETAKOV ali FLYERJEV, formata A6, enostranski tisk
57€ + DDV

AKCIJA

Cena za 2.500 LETAKOV ali FLYERJEV, formata A6, enostranski tisk
97€ + DDV

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Letaki so ključ do prepoznavnosti

Prepoznavnost vašega podjetja je odvisna od dobre promocije. Pri Magma Media se zavedamo, da je vsaka poslovna zgodba drugačna, in vsak izdelek potrebuje drugačno vrsto oglaševanja, najbolje pa kombinacijo različnih pristopov in tehnik. 

Ali oglašujete lokalne izdelke? Postavite čezcestni transparent ali jumbo plakat, ki bo ljudi na cesti opozarjal na vaše podjetje. 

Ste pogosto v gibanju in se pojavljate na različnih lokacijah? V tem primeru se vam splača razmisliti o investiciji v mobilne panoje in reklamne prikolice za fleksibilno oglaševanje. 

Bi radi dosegli široke množice ljudi? Razmislite o giga panojih in možnostih spletnega oglaševanja. 

 

Pa vendar imajo letaki določeno prednost pred vsemi drugimi oblikami oglaševanja, saj ponujajo element stvarnosti. Vsak letak, ki ga potencialna stranka vzame domov, ponuja konkretno osnovo, h kateri se stranka lahko vrne, ko potrebuje vaše usluge. Na letaku lahko najde vse: od lokacije, imena, kontaktnih informacij, in morebitnih popustov, in če potrebuje vaše usluge, vas lahko tako nemudoma najde. 

 

Pri Magma Media smo predani izpolnjevanju individualnih potreb vaše oglaševalske kampanje; pri nas nastajajo letaki najrazličnejših velikosti, zgibanke, zloženke in reklamni letaki. Sami določite papir: imate raje estetski videz gloss papirja ali pa klasičen matt papir? Ponujamo tudi širok izbor gramature papirja: od 90g do 350g.

Offset tiskanje za velike naklade 

Včasih se vam mudi, včasih pa preprosto potrebujete zalogo. Če veste, da boste v prihodnjih mesecih potrebovali veliko število letakov, smo prav tako pravi naslov za vas. Poleg digitalnega tiskanja, ki nam omogoča hitro tiskanje manjših naklad, pri nas ponujamo tudi offset tiskanje, ki nam omogoča, da natisnemo večje količine letakov različnih oblik in formatov. Kot pri digitalnem tiskanju, imate tudi pri offset tiskanju širok nabor možnosti, s katerimi lahko personalizirate svoje letake.

Vas zanima cena za tisk letakov?

Na razpolago imamo tri priljubljene akcijske pakete, ki ustrezajo različnim potrebam: 

500 letakov oz flyerjev formata A5, enostranski tisk = 49 EUR+DDV

1000 letakov oz. flyerjev formata A6, enostranski tisk = 57 EUR+DDV

2500 letakov oz. flyerjev formata A6, enostranski tisk = 97 EUR+DDV

 

Če potrebujete večjo količino letakov, vsaj 300 kosov, jih lahko naročite že po ceni 0.21€+ddv/kom. Če vas zanima natančna cena za vaše naročilo, lahko izpolnite obrazec za brezplačno povpraševanje in poslali vam bomo neobvezujočo informativno ponudbo. 

Izdelava letakov pri nas je hitra, ugodna in učinkovita!

Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24-ih urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.