Potrebujete vizitke?

Izjemna ponudba: tisk vizitk na kakovostnem Matt 300-gramskem papirju po ceni 19,90 € + DDV za 100 kosov!

 

Izdelava estetskih, privlačnih in informativnih vizitk je prvi korak na vaši poslovni poti, ki vam bo pomagal navezati dolgotrajne stike. Pomembno je, da v izdelavo svoje vizitke vložite čas, saj predstavlja prvi vtis, ki ga bodo o vas dobili potencialni sodelavci in stranke. Pri Magma Media vam nudimo kvalitetno, hitro, estetsko in cenovno ugodno tiskanje obstojnih vizitk.HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Iz bogate ponudbe lahko izberete:

barvo ozadja, obliko, kontraste, robove, morebitne slike in dodatke, teksturo in material vizitke. Lahko se odločite za zaobljene ali ravne robovi ali pa poseben izsek vizitk, zlatotisk ali lakiranje.  Po želji lahko dodamo tudi logotip vašega podjetja. 

 

Vizitke bomo oblikovali skupaj po vaših željah, tako da boste s končno izbiro zadovoljni; pri odločanju se lahko orientirate glede na širok izbor vzorčnih primerov. Če si želite zagotoviti dolgotrajno obstojnost vizitk, vam nudimo tudi možnost plastificiranja.

 

Vizitke bomo natisnili šele, ko boste zadovoljni z njihovo vizualno podobo. 

Kaj vse vsebuje informativna vizitka:

Ime, logotip, podatke o vaših storitvah, spletno stran, morebitna družabna omrežja in vaše kontaktne podatke.

Digitalno in offset tiskanje

Tehnika digitalnega tiskanja je predvsem hitrost, ki nam omogoča, da tiskanje manjših naklad opravimo v roku 24-ih ur. Če potrebujete večjo količino vizitk, letakov, katalogov, ali koledarjev, vam priporočamo offset tisk. 

Izjemna ponudba: tisk vizitk na kakovostnem Matt 300-gramskem papirju po ceni 19,90 € + DDV za 100 kosov!

Pošljite neobvezno povpraševanje in poslali vam bomo individualno ponudbo brez obveznosti. Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.