Za vas izdelamo JUMBO plakate.

Jumbo plakati so dobro vidni: postavljeni na najbolj vidne točke ob cestah, mestnih vpadnicah in križiščih pritegujejo pozornost vseh, ki čakajo v kolonah ali se peljejo mimo. Njihova prednost je, da, ko so enkrat postavljeni, svojo nalogo opravljajo sami od sebe: vam ni treba storiti ničesar več.

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Zakaj so jumbo plakati učinkovit promocijski material?

Najboljši jumbo plakati bodo ujeli pozornost v le nekaj sekundah. Nima smisla, da so polni nepotrebnega besedila: z jedrnatim sloganom, estetsko in privlačno celovito grafično podobo in dobro izpeljanimi kontrastnimi učinki se lahko vtisnejo v spomin vsakemu, ki jih vidi le enkrat. Za vse tiste, ki pa se bodo mimo vašega jumbo plakata peljali vsak dan, pa lahko plakat pomeni opomnik na vaš izdelek, ki se lahko hitro vsidra v njihov spomin.

 

Pri nas lahko naročite tisk jumbo plakatov, ponujamo pa tudi možnost montaže na različnih lokacijah v Sloveniji. Ker je naša mreža lokacij raznolika in pokriva različna območja, lahko, če se vam to zdi smiselno, po poteku določenega obdobja na eni lokaciji, jumbo plakat tudi premaknete na drugo lokacijo.

Kakšen je dober jumbo plakat?

Malo je več, velja v tem primeru, vsaj, kar se tiče besedila. Pomisliti morate, da se bodo ljudje peljali mimo, in nimajo časa prebirati dolgih stavkov. 

Vsaka beseda šteje; trik ni v tem, da razložite vse podrobnosti, ampak vzbudite zanimanje. Naslednji korak je ta, da vas bodo potencialne stranke poiskale in pridobile več informacij; pomembno je le, da vzbudite dovolj radovednosti z nekaj besedami, da se bo to tudi zgodilo. 

Koliko časa traja izdelava jumbo plakatov?

Pri Magma Media se zavedamo, da v oglaševanju šteje hitrost in mi smo tri korake pred konkurenco. Plakate vam bomo stiskali že v roku treh delovnih dni lahko pa tudi hitreje, vi samo sporočite svoje želje. 

Kako poteka tiskanje jumbo plakata? 

Najbolj priljubljeni formati za tisk jumbo plakatov so 4000mm x 3000mm, 5040mm x 2380mm, 1400 x 2000mm. Če vam nobena izmed teh velikosti ne ustreza, se lahko dogovorimo za velikost po vaši želji.

Nekaj standardnih formatov za tisk plakatov:

Na kakšen material tiskamo jumbo plakate?

Pri Magma Media tiskamo jumbo plakate na kvaliteten blueback papir, ki se odlikuje z vodoodpornostjo in tako zagotavlja dolgotrajno obstojnost in dolgo življenjsko dobo jumbo plakata. Takšen jumbo plakat je tako primeren za uporabo v zunanjem okolju in bo uspešno kljuboval dežju in vročini, ki ji bo sčasoma izpostavljen. 

Vas zanima, koliko bi stal vaš jumbo plakat? Izpolnite obrazec za povpraševanje in poslali vam bomo informativno ponudbo brez obveznosti, v katero bodo že všteti tudi stroški poštnine.

Vas zanima cena jumbo plakatov?

Pri nas lahko dobite kvalitetne jumbo plakate že od 1,5 EUR+ddv/m2*! Pošljite nam neobvezno povpraševanje in z veseljem vam bomo odgovorili z informativno ponudbo.

*Cena velja za naročilo večjih količin in kvadrature (>kot 100 kosov z  vsaj 12m2 po kosu).

Preverite ceno plakatov, smo najhitrejši na trgu!

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.