Potrebujete kataloge?

Za vas lahko izdelamo estetske in privlačne kataloge, ki bodo predstavljali vaše izdelke in storitve potencialnim strankam. 

Zakaj se tisk katalogov splača?

Katalogi so navadno sredstvo promocije, namenjeno manjšemu in srednje velikemu številu poslovnih partnerjev in potencialnih strank. Kvalitetno oblikovani katalogi v kombinaciji z dobrim produktom predstavljajo odlično promocijsko sredstvo. 

Katalogi ponujajo možnost, da svojim strankam predstavite svoje izdelke na način, ki si ga želite – z visoko kvalitetnimi fotografijami, opisi in cenami. Potencialne stranke bodo vaše izdelke ocenjevale na podlagi kataloga – bolje kot bo izdelan, tako v smislu vsebine kot tudi grafične podobe, oblikovanja in tiska, bolj zaupanja vredna se bo zdela vaša znamka. Zato se splača vlagati v oblikovanje kvalitetnega kataloga, ki bo vaše podjetje in vaše izdelke predstavljal v najboljši možni luči. 

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Tisk katalogov v manjši nakladi 

Morda se vam zdi, da nima smisla vlagati v katalog – vaša ciljna skupina je majhna, in zakaj bi tiskali veliko število dragih katalogov? 

 

Brez skrbi – v Magma Media imamo posluh za različne potrebe naših strank. Če potrebujete manjše naročilo katalogov, vam to omogočamo s cenovno ugodno tehniko kvalitetnega digitalnega tiskanja.

 

Tisk katalogov v večji nakladi

Če potrebujete večje število katalogov, vam lahko omogočimo tudi to – tehnika offset tiskanja nam omogoča tiskanje katalogov v večjih nakladah. 

 

Vas zanima cena za tisk katalogov?

 

Pošljite nam povpraševanje brez obveznosti in prejmite informativno ponudbo!

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.