Potrebujete KOLEDARJE?

 

Personalizirani koledarji so lahko odlično in zabavno darilo – vse, kar potrebujete, je 12 kakovostnih fotografij, v katerih so za vedno ovekovečeni najbolj zabavni, smešni in spomina vredni trenutki preteklega leta. 

Vsem pride koledar na steni prav, saj z njim lažje sledimo pomembnim datumom in svojim obveznostim – zakaj ne bi poskrbeli, da bo vaš koledar personaliziran? 

 

Danes le še redko tiskamo svoje fotografije; večina naših najlepših trenutkov je ohranjenih le v gruči pikslov na zaslonu mobilnega telefona. Naše fotografije in spomini so tako izjemno ranljivi, saj jih pogosto pozabimo shraniti na zunanjem disku ali v oblaku; če izgubimo telefon, z njim pogosto izgubimo tudi neredko edine spominke na naše najbolj dragocene trenutke. 

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Koledar kot album najlepših spominov

Izdelava koledarja ima tako dvojno vlogo: po eni strani vam ponuja priložnost, da ponovno pregledate vse svoje fotografije in najdete tiste, ki vam največ pomenijo; po drugi strani pa lahko vse te fotografije ohranite tudi v tiskani obliki v koledarju. Ta bo visel na vaši steni vsak dan v letu in vas spominjal na najbolj srečne dni, kadar boste pod stresom ali nervozni, in vam tako dajal moč za spopadanje tudi z najtežjimi opravili in nalogami.

Koledar je lahko tudi romantično darilo

Konec leta lahko partnerju ali partnerki podarite koledar, ki obeležuje vaše najlepše skupne trenutke preteklega leta. Koledar je lahko tudi družinsko darilo ali rojstnodnevno darilo; izbira je neskončna.

Koledar kot promocijsko darilo 

Koledar je lahko odlično promocijsko sredstvo za vaše podjetje ali organizacijo; ne le, da gre za darilo z visoko uporabno vrednostjo, ampak lahko z njim predstavite tudi svojo ekipo, ljudi, ki stojijo za vašo poslovno zgodbo.

Kakšne fotografije se splača izbrati za koledar?

Splača se izbrati eno temo – lahko sledite romantični in zasanjani viziji z motivi sončnih zahodov, prelepih pokrajin in najlepših trenutkov; po drugi strani se lahko odločite za smešno verzijo, z najbolj zabavnimi fotografijami, kar ste jih uspeli nabrati tekom preteklega leta. Morda bi radi vključili citate ali verze, reference na osebne spomine?

Narava fotografij je vedno odvisna od značaja prejemnika in namena koledarja. Vedno imejte v mislih, kdo vse bo koledar prejel, in kakšne vrste vsebina je primerna za darilo glede na identiteto prejemnikov. 

 

Digitalni in offset tisk za hitre in kvalitetne cenovno ugodne rezultate

Tehnika digitalnega tiskanja nam omogoča hitro tiskanje manjših naklad. Če želite, lahko koledarje opremimo tudi s posebnimi učinki. 

Če potrebujete veliko število koledarjev, vam priporočamo offset tiskanje. Prednost te tehnike je, da lahko z njo tiskamo na vse vrste papirja, pa tudi na karton in druge materiale, npr. les ali plastiko.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.