KREATIVNA ZASNOVA OGLAŠEVALSKIH KAMPANJ

Vaše podjetje je na začetku svoje poti. Oblikovali ste svoj poslovni načrt, verjamete v svojo idejo in produkt: zdaj pa potrebujete strokovnjake, ki vam bomo pomagali idejo predstaviti na način, ki bo privabil pozornost in ustvaril konsistentno in zanesljivo javno podobo. Človeška pozornost se hitro preusmeri: če želite ujeti in zadržati pogled potencialnih strank, morate svoj produkt predstaviti na profesionalen, izviren in privlačen način. To ni preprosto. Vaš produkt je morda izjemen, vendar ga lahko slabo zastavljena marketinška kampanja predstavi v popolnoma napačni luči. Način, kako predstavite svojo idejo javnosti, je zato prav tako pomemben kot ideja sama. Pravi način, kako učinkovito narediti kreativno zasnovo oglaševalskih kampanji, vam svetujemo in uredimo mi.

Vi imate idejo - mi vam jo pomagamo predstaviti s celostno grafično podobo

Pri nas lahko dobite osebno prilagojeno strokovno svetovanje za grafično oblikovanje. 

Si želite ustvariti javno podobo svoje znamke, ki se bo ljudem vtisnila v spomin in postala sinonim za zanesljivost? Visoko kvalitetna in skrbno premišljena kreativna zasnova oglasevalskih kampanj predstavlja ključ do prepoznavnosti v tiskanih in elektronskih medijih. 

 

Pri Magma Media vam bo naša ekipa oblikovati koherentno idejno zasnovo vaše oglaševalske akcije, individualno prilagojeno glede na lastnosti in prednosti vašega produkta oz. storitve. Naši strokovnjaki vas bodo varno vodili od ideje do konkretne zasnove oglaševanja v tisku, na radiu ali televiziji. 

 

Za vas lahko oblikujemo širok nabor tiskovin: od katalogov, letakov, vizitk, majic in etiket. Naše grafično oblikovanje zajema svetovanje pri idejni zasnovi vaše oglaševalske kampanje kot tudi pomoč pri vzpostavitvi vaše celostne medijske podobe. Za vas bomo opravili kreativno grafično oblikovanje, ki bo vaš izdelek oz. storitev predstavilo na jasen in privlačen način, poleg tega pa vam bomo svetovali pri načrtovanju vsebine vaše celostne marketinške kampanje.

 

Ponujamo celovito storitev: od oblikovanja letakov, vizitk, katalogov, majic in etiket do hitrega in ugodnega visokokakovostnega tiskanja.

Kako vam lahko pomagamo oblikovati vašo kreativno oglaševalsko kampanjo?

Z dolgoletnimi praktičnimi izkušnjami smo specialisti na področju kreativnega in grafičnega oblikovanja ter svetovanja na področja marketinga, predani uresničevanju vaše osebne vizije.  

Vaša izdelek je osnova, na kateri zgradimo kampanjo. Njegove prednosti in lastnosti so tisti ključni dejavniki, ki oblikujejo vse naslednje stopnje pri izdelavi personalizirane oglaševalske kampanje Naša ekipa vam bo svetovala pri vseh ključnih korakih: pri izbiri sloga, vizualnih elementov, velikosti, barvne kombinacije. Dober oglaševalec ima posluh za vašo vizijo in bo kampanjo oblikoval v skladu z vašimi željami dolgoročnimi cilji.

Po ugodni ceni vam ponujamo

Izdelavo jasne in pregledne spletne strani za vaše podjetje

Za vas lahko izdelamo tudi spletno stran, ki bo vaš izdelek oz. storitev predstavila širši javnosti. Na njej lahko predstavite vse ključne informacije, ki potrebuje potencialna stranka, oglašujete svoje izdelke, storitve in dogodke. 

 

Privlačen logotip, ki bo poskrbel za koherentnost vaših promocijskih vsebin 

 

V skladu z vašimi željami in potrebami lahko za vas oblikujemo tudi logotip podjetja ter promocijske članke za maksimalno prezentacijo prednosti vašega izdelka. 

Nadgradite svojo poslovno idejo s kreativnim logotipom. Z njim boste dosegli rast in napredek podjetja ter se prikazali v najboljši luči strankam in poslovnim partnerjem.

Naša ekipa piscev lahko za vas napiše tudi promocijske članke, ki bodo javnosti predstavili vse praktične prednosti vaših izdelkov in storitev. 

 

Visokokakovostno digitalno ali offset tiskanje po ugodni ceni 

Pri nas lahko naročite tako digitalni kot tudi offset tisk. Kaj je razlika?

Digitalno tiskanje večinoma uporabljamo za manjše naklade katalogov, vizitk, zloženk in drugih materialov. Če potrebujete večje količine tiskanega promocijskega materiala, se načeloma poslužujemo offset tiskanja.

Naša storitev digitalnega tiskanja se odlikuje predvsem v hitrosti: to je idealen način tiskanja, če se vam mudi in potrebujete promocijske vsebine v hitrem roku. Z metodo digitalnega tiskanja lahko večino materialov zagotovimo v roku 24-ih ur. Hitrost ne vpliva na kvaliteto izdelka: kljub hitri izdelavi lahko pričakujete visokokakovosten tisk.

Pošljite nam povpraševanje brez obveznosti, in z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede izdelave kreativne oglaševalske kampanje za vaše podjetje.

Pošljite nam povpraševanje!

Sodelujemo z
uspešnimi podjetji.

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

Hvala za povpraševanje!

Zahvaljujemo se Vam za izkazano zaupanje.

Kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Magma (1)-01-01