Mobilni panoji in reklamne prikolice za fleksibilno oglaševanje

Mobilni panoji vam omogočajo, da se prilagajate teku dogodkov in maksimalno izkoristite ponujene možnosti za vzpostavitev konsistentne javne podobe. Mobilni pano, montažni panoi in reklamne prikolice lahko kupite posamično, lahko pa postavite več panojev skupaj za večjo oglasno površino in še boljši vizualni učinek.

Mobilni panoji so preprosti za prenašanje

Mobilni panoji so navadno dimenzij 4x3m in tako predstavljajo odlično ravnotežje med velikostjo in prenosljivostjo. Vaš izdelek je fleksibilen, prav tako pa tudi vaša ciljna publika, ki se premika, diha in živi v skladu s svojimi številnimi obveznostmi. Če želite, da vaš izdelek zaokroži med populacijo, je pomembno, da razmislite o tem, kako lahko oglaševanje pripeljete prav tja, kjer najbolj šteje – v stičišča človeških poti. Bi radi oglaševali na prireditvi, ki jo prireja vaša organizacija? Na dogodku, ki ga prirejate s partnerji? Na sejmu? Mobilni panoji in reklamne prikolice vam omogočajo fleksibilnost, prilagajanje dogodkom in okolici. Danes v Kopru, naslednji teden v Mariboru – nihče ne pravi, da mora vaš oglas stati na enem mestu.

Pri Magma Media se zavedamo, kako pomembno je, da se lahko naše možnosti oglaševanja prilagajajo vašim potrebam. Naš cilj je, da skupaj z vami ustvarimo oglasno kampanjo, ki se bo prilagajala vašim unikatnim potrebam. S tem namenom smo v svojo ponudbo vključili tudi mobilne panoje, pritrjene na reklamne prikolice. Prenos z ene lokacije na drugo je enostaven in brez odvečnih zapletov, saj so mobilni panoji izdelani iz lahkih materialov in imajo funkcionalno konstrukcijo, ki omogoča hitro prenašanje.  konstrukcij in enostavno prenosljivi.

Cena, ki se splača

Mobilni panoji so odličen način za promoviranje vašega podjetja, in če vas zanima več, si lahko na spletni strani Magma Media preberete cenik zakupa mobilnega panoja in reklamne prikolice za različna časovna obdobja. 

 

Cena zakupa posameznega mobilnega panoja in reklamne prikolice vključuje tudi prevoz na izbrano lokacijo in dokumentacijo, z vozilom pa se lahko opravi tudi premestitev na drugo lokacijo.Vse to vam opravimo mi. Vi nam samo sporočite želeno lokacijo za oglaševanje in vaš oglas bo dosegel kar želite.

Bodite fleksibilni, postanite prepoznavni

Najboljši mobilni panoji se ponašajo s kvalitetno oblikovanim sporočilom, ki na učinkovit in privlačen način pvsebuje vse nujne informacije. Splača se jih postaviti na lokacije, ki jih vsak dan prečka veliko število ljudi. Najboljša lastnost takšnega oglaševanja je, da se lahko z lahkoto prilagajate gibanju vaše ciljne skupine in zagotovite svojo konsistentno prisotnost na dogodkih, kjer se nahajajo vaše potencialne stranke. 

Mobilni panoji, ki jih z lahkoto prenašate z ene lokacije na drugo, vam bodo omogočili, da boste svojo znamko predstavili na različnih tematskih dogodkih, povezanih z vašo stroko. Obe strani mobilnega reklamnega panoja vam omogočata, da publiko dosežete z oglasom z dveh strani, ter tako na izdelek opozorite tako tiste, ki prihajajo z leve, kot tudi z desne.

 

Za mobilne panoje sta ključna prilagodljivost in dobro načrtovanje – če boste spreminjali lokacijo, si boste zagotovili, da se ljudje ne bodo navadili na vaše oglase. Mobilni panoji vam bodo omogočili, da boste vedno znova dosegli nove ljudi.

Pošljite nam povpraševanje brez obveznosti, in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Pošljite nam povpraševanje!

Sodelujemo z
uspešnimi podjetji.

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

icon-question

Imate vprašanje?

Pošljite nam neobvezujoče povpraševanje in odgovorili vam bomo.

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

icon-package

Celovita ponudba

Celovite oglaševalske rešitve za vas. Kontaktirajte nas še danes!

Pokličite nas

In vam nemudoma odgovorimo na vsa vprašanja. Za oglaševanje nas pokličite na 070 899 899. Za tisk pa na 070 833 833.

Hvala za povpraševanje!

Zahvaljujemo se Vam za izkazano zaupanje.

Kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

Magma (1)-01-01