LETAKI ŽE ZA 0,21€/KOM V 24H!

Pri nas si lahko izdelate letake

TISK OZ. IZDELAVA LETAKOV ali FLAYERJEV za 0,21€/kom v 24h ob naročilu najmanj 300 kos!

Vas skrbi prepoznavnost vašega podjetja, promocija izdelkov in storitev v vaši ponudbi in ne veste, kako do dodatnega števila novih strank in uporabnikov? Bi radi svojo ponudbo predstavili širšemu krogu ljudi in razširili krog zadovoljnih uporabnikov?

Obveščanje potencialnih strank in novih uporabnikov o vaših storitvah, izdelkih ali dogodku, ki ga organizirate, je danes nujno. Dobro opravljeno delo ni dovolj, potrebna je tudi dobra in kvalitetna promocija. Izdelava letakov in promocija le teh je odlična rešitev. Letak predstavlja vaše podjetje in storitve in odpira nove poti. Ta poslovna poteza predstavlja  investicijo za vaše uspešno delovanje v prihodnosti in prepoznavnost vaših storitev ali izdelkov.
Izdelava letakov pri podjetju Magma Media poteka hitro in po ugodnih cenah.

Hitro pomeni, da naročilo oddate danes, izdelava letakov gre v proces in v naslednjih 24 urah so letaki natisnjeni!

Preverite ponudbo za HITRO TISKANJE LETAKOV že v 24h!

Pošljite povpraševanje in si zagotovite najboljšo ponudbo!

AKCIJA

Cena za 500 LETAKOV ali FLYERJEV, formata A5, enostranski tisk
49€ + DDV

AKCIJA

Cena za 1.000 LETAKOV ali FLYERJEV, formata A6, enostranski tisk
57€ + DDV

AKCIJA

Cena za 2.500 LETAKOV ali FLYERJEV, formata A6, enostranski tisk
97€ + DDV

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Potrebujete rešitev za večjo prepoznavnost in promocijo vašega podjetja, dejavnosti, storitve ali izdelka? Potrebujete promocijo dogodka, ki ga organizirate v bližnji prihodnosti, večjo prepoznavnost organizacije, društva ali vabilo na veselico, koncert ali drugo zabavo?

Obveščanje potencialnih strank in novih uporabnikov o vaših storitvah, izdelkih ali dogodku, ki ga organizirate je danes nujno. Dobro opravljeno delo ni več dovolj, potrebna je tudi dobra in kvalitetna promocija. Letaki so praktična in priročna rešitev za promocijo vsega od zgoraj naštetega. To je enostaven in poceni način, da razširite novico o svoji ponudbi.

Podjetje Magma Media ponuja tisk letakov hitro in po ugodnih cenah. Hitro pomeni, da naročilo za letak oddate danes in je tisk letakov pri nas opravljen v naslednjih 24 urah!

Pri večji količinah letakov, je cena na letak nižja. Tisk letakov ali flayerjev stane 0.21€/kom ob naročilu najmanj 300 kosov. Enostranski tisk letakov formata A6 stane 0,05€/kom, ob naročilu najmanj 2.500 kosov.

TISK OZ. IZDELAVA LETAKOV 

Letak lahko natisnemo z digitalnim tiskom, ki se uporablja za manjše nakalde tiska letakov ali offset tiskom, ki se uporablja za tisk letakov večjih količin. Letaki so lahko poljubnih oblik in dimenzij. Ko gre za tisk letakov pogosto izbiramo med formati, kot so A3, A4, A5, A6 ali A7, lahko pa izberete tudi poljubno dimenzijo. Izbirate lahko med enostranskim ali dvostranskim tiskom. Na voljo imate pestro izbiro papirjev različnih gramatur od 115g do 350g papirja. Odločite se lahko za črno-beli tisk ali zbirate med pisano barvno lestvico najrazličnejših barv. Ko je tisk letakov končan vam ponujamo možnost plastifikacije ali lakiranja za daljšo obstojnost. Imate tudi možnost za mat ali sijaj izgled.

Izdelava letakov, vas zanima njihova cena?

Pri večji količini letakov dobite nižjo ceno. Izdelava letakov ali flayerjev stane 0.21€/kom ob naročilu vsaj 300 kosov. Za bolj natančno ceno izdelave glede na vaše potrebe in želje, se obrnite na nas. Na spletni strani izpolnite obrazec in si zagotovite ponudbo. Pošiljite povpraševanje in posredovali vam bomo cenik. Letaki so odlična promocija vašega podjetja, dejavnosti ali storitev. Začnite s promocijo že danes in zgradite nov krog zadovoljnih uporabnikov vaših storitev!

Začnite s promocijo že danes in zgradite nov krog zadovoljnih uporabnikov vaših storitev!

Izdelava letakov pri nas je hitra, ugodna in učinkovita!

Opomba: Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.