Pri nas si lahko izdelate majice.

Majice so odlično sredstvo za promocijo vaše dejavnosti. Ne gre le za promocijo, majice so tudi odličen način, da imajo člani vaše organizacije občutek pripadnosti. Majice so lepo darilo, uporabijo se kot nagrada na srečelovu ali nagradni igri. Majice imajo preprosto uporabno vrednost in lepih ter privlačnih majic so ljudje vedno veseli.

Cene se lahko razlikujejo ob posameznem naročilu (velikost potiska, način tiska, itd).

Nudimo:

enobarvni tisk na majice
večbarvni tisk na majice
vezenje

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Majice se lahko uporabijo za različne namene. Pri Magma Media vam nudimo smešne majice, rojstnodnevne majice, majice z napisi, reklamne majice, majice z vašim logotipom, poljuben potisk majic. Motiv za tisk na majice si lahko izberete sami ali vam ga pomagamo izbrati mi. Imamo ideje in morda vam bo katera od njih všeč. Na smešne majice lahko natisnemo prikupne tekste, ki bodo predramili mimoidoče obiskovalce, narišemo izsek iz stripa ali risanke ali si izmislite zabavno situacijo, ki bo vse do srca nasmejala. Napise ali slike lahko najdete na mnogih spletnih straneh ali pobrskate po svoji domišljiji. Na rojstnodnevne majice lahko natisnemo torto, število let ali ime slavljenca. Reklamne majice za promocijo vašega podjetja naj vsebujejo ime podjetja ali organizacije, moto organizacije ali zabaven tekst ter logotip. Majice z napisi so lahko vedno unikatne in čudovito je, ko vsebujejo dobra sporočila ali verze, nad katerimi se ljudje zamislijo, nasmejejo in si jih zapomnijo.

Nudimo vam tudi majice za tisk. Izbirate lahko med  otroškim, moškim in ženskim modelom, različnih barv in vseh velikosti. Majice so na voljo v različnih gramaturah. Najsi gre za smešne majice, majice z napisi ali majice s poljubnim potiskom, izbirate lahko med različnimi barvami in gramaturami majic. Nudimo vam bele, rumene, oranžne, rdeče, zelene, modre in črne majice.

Nudimo vam kvaliteten, hiter in ugoden tisk na majice. Tisk na majice izdelamo po vaših željah in potrebah in se vam pri tem prilagodimo. Tiskanje na majice izvedemo kvalitetno in strokovno.

Imamo večletne izkušnje in brez zadržkov nam lahko zaupate. Smo med najhitrejšimi in najbolj ugodnimi ponudniki na trgu. Tiskanje na majice opravimo hitro in ugodno. Poleg tiska vam nudimo tudi vezenje na majice. Vzorci vezenja so lepi, prepoznavni in estetsko privlačni.

AKCIJA: 100 kos majic, barvni enostranski tisk, 4,5€/kos + DDV.

Pri Magma Media vam nudimo hiter in kvaliteten tisk plakatov in posterjev za vašo prireditev, dogodek, predstavitev dejavnosti, promocijo ali oglasno kampanijo. Na voljo so vam različne tehnologije za tisk plakatov (laserski tisk, offset tisk, solventni tisk). Za manjše naklade običajno uporabimo digitalni tisk, za večje naklade plakatov se uporablja offset tisk. Za tisk plakatov uporabljamo sodobne in kakovostne tiskalnike in najsodobnejšo programsko opremo.

Vas zanima cena za tisk na majice?
Oddajte obrazec za povpraševanje in si zagotovite ugodno ponudbo za tisk na majice! Odgovorili vam bomo v najhitrejšem možnem času. Smo hitri, ugodni in kvalitetni. Majice vam dostavimo na vaš naslov. Pišite nam in se prepričajte sami!

Smo hitri, ugodni in kvalitetni. Majice vam dostavimo na vaš naslov.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a
8210 Trebnje

OGLAŠEVANJE:
 07 30 99 505
 070 899 899
 070 733 733
 info@magmamedia.si

TISK:
 070 833 833
 tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.

Hvala za povpraševanje!

Z veseljem in z odgovorno natančnostjo bomo pregledali vaše povpraševanje in se vam kmalu oglasili s telefonskim klicem oziroma povratnim elektronskim sporočilom.

Hvala za izkazano zaupanje in oddano povpraševanje in se kmalu slišimo.