Pri nas si lahko izdelate zloženke.

Zloženke hitro in ugodno!
Tisk zloženk že za 0,29€/kom ob naročilu najmanj 300 kos!
Preverite ugodno ponudbo za TISKANJE ZLOŽENK že za 0,29€/kom.

Zloženka predstavlja stik z vašim potencialnim kupcem, zatorej je pomembno da je v njej zajeta sistematična predstavitev vaših vrlin in prednosti. Tako lahko s kvalitetno zloženko vzbudite bralčevo pozornost in ga impresionirate. Zloženka je vaša izbira in lahko jo zastavite poljubno. Zloženke navadno predstavljajo osnovno predstavitev vaše dejavnosti in aktivnosti, s katero se ukvarjate. Izpostavite svoje prednosti in napišite kaj lahko naredite za vaše nove stranke in uporabnike.

HITRA IZDELAVA TISKOVIN

Od naročila do končne izvedbe že v 24 urah!

Oddajte naročilo kar prek spleta ali nam pošljite
povpraševanje in odgovorili vam bomo z našo ponudbo!

Ne pozabite, da je poleg oblike in vsesplošnega izgleda pomembna tudi vsebina. Na zloženki naj bodo bistveni podatki in informacije o vaši dejavnosti, o vašem delovanju, o preteklih izkušnjah in planih za prihodnost, vaše prednosti in kontaktni podatki. Vaša oglaševalska akcija naj bo zastavljena premišljeno in preudarno. Če za to potrebujete pomoč, se lahko obrnite na nas in pri idejni zasnovi vam pomagamo in svetujemo. Svetujemo vam tudi pri izbiri materiala zloženk ali zgibank.

Ko je zloženka ali zgibanka izdelana, je čas za tisk zloženk. Nudimo vam digitalni tisk zloženk za manjše naklade. Zavedamo se konkurenčnosti trga, zatorej vam nudimo ugodno ceno za tisk zloženk že pri manjših količinah. Z uporabo digitalnega tiska vam lahko zagotovimo storitev pri kateri se vaše zloženke prilagajajo vašim željam in idejam. Za večje naklade nudimo offset tisk zloženk. Z offset tiskom lahko tiskamo na vse vrste papirja, vključno s kartonom, omogočamo vam tudi tisk na druge materiale kot so les, plastika.

Nudimo vam hiter, kakovosten in ugoden tisk zloženk. Pišite nam in se prepričajte sami!

Opomba: Za akcije HITRO TISKANJE in dostava v 24h urah si pridržujemo pravico do spremembe cen.

MAGMA MEDIA d.o.o.
Gubčeva cesta 35a

OGLAŠEVANJE:
Tel: 07 30 99 505
GSM: 070 899 899
Mail: info@magmamedia.si

TISK:
GSM: 070 833 833
Mail: tisk@magmamedia.si

Oglaševanje v občinah

Ljubljana, Škofljica, Grosuplje, Ivančna Gorica, Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog-Trebelno, Sevnica, Radeče, Krško, Brežice, Šentjernej, Novo mesto, Straža, Metlika, Črnomelj, Kočevje, Velike Lašče, Ribnica in ostala Slovenija

Ponudba

© MAGMA MEDIA d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca IRPS, kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora.